Huis en Haard Retail BV Van Heemstraweg 38b
Postbus 3
6658 ZG Beneden-Leeuwen T 0487-591668 E info@huisenhaard.nl
KvK nummer: 52146561
  • Home
  • Harlekijn Huis en Haard

Harlekijn haarden en kachels

Veelzijdig, Verantwoord, Veilig, Verzekerd en Vertrouwd. Uit deze waarden halen wij onze passie en komen we tot veilige, verantwoorde en veelzijdige oplossingen. Onze adviseurs helpen u graag persoonlijk met uw wensen en ideeën. Zij zijn niet alleen deskundig, maar hebben ook hart voor hun vak en zijn daardoor betrokken en geïnteresseerd. Daarnaast zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingsmogelijkheden. Bij Harlekijn haarden en kachels vindt u alles om gezelligheid en warmte in uw huis te brengen. Een stukje van die sfeer proeft u ook in onze showroom, waar u de haarden en kachels die u op deze website ziet, opgesteld en vaak brandend kunt bekijken. 

In het assortiment van Harlekijn haarden en kachels vindt u houthaarden, gaskachels, elektrische haarden, BIO- en ECO haarden en schouwen. U kunt alle kanten uit met uw wensen en uw eigen stijl. Wij houden hierbij altijd de 5 v's in acht. Maar naast deze opties, helpen wij u ook graag met exclusieve interieuroplossingen waarin uw haard geïntegreerd kan worden. Kom naar de showroom voor de eindeloze mogelijkheden.

Sfeerverwarmingsgilde
SVG, een check voor Veiligheid, Verantwoordelijkheid en Vakmanschap
Harlekijn haarden en kachels is actief lid van het SVG (Branchevereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) en is één van de pijlers van de identiteit van het bedrijf. In het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) hebben zich ongeveer honderd beste en meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van detailhandel in haarden, kachels en rookkanalen in Nederland verenigd. 

Het SVG bevordert bij de aangesloten leden:

  • Het geven van deskundig advies.
  • Vakbekwaamheid en het zorgen voor een deskundige uitvoering.
  • De inzet van de beste vaklieden.
  • Een ruim assortiment van de beste en betrouwbaarste haarden en kachels.
  • Het volgen van trends in design en materialen.Het verlenen van deskundige service.
  • Bovendien biedt elk SVG-lid Gegarandeerde Kwaliteit.Kachels & Haarden