Huis en Haard Retail BV Van Heemstraweg 38b
Postbus 3
6658 ZG Beneden-Leeuwen T 0487-591668 E info@huisenhaard.nl
KvK nummer: 52146561
  • Home
  • Huis en Haard Projecten

Huis en Haard Projecten

Huis en Haard Projecten richt zich met haar activiteiten speciaal op het bedrijfsleven. Een knapperend haardvuur, een sfeervolle gaskachel of een romantische schouw worden daarbij gezien als een toegevoegde waarde in uw project. Een onmisbare sfeermaker in elke ontvangsthal, wachtkamer of kantoor.

Heeft u een bouwonderneming of bent u architect, dan werken we graag met u samen. Bijvoorbeeld wanneer u als (interieur)architect voor een uitdaging staat waarbij deskundig advies en meedenken gewenst is. Wij denken verder dan alleen de haard, ook de overige indeling van de ruimte krijgt daarbij aandacht. Of u bent aannemer / projectontwikkelaar en u wilt uw project onderscheidend in de markt zetten?

Vooral aan het begin van het bouwproces is onze toegevoegde waarde vaak het meest zichtbaar. Door vroegtijdig mee te denken in oplossingen worden teleurstellingen in de bouwfase voorkomen. Maar ook als particuliere opdrachtgever kunt u bij Huis en Haard Projecten terecht voor deskundig en onafhankelijk advies.

Ons uitgangspunt
Een haard of kachel voor elke situatie, met daarbij een advies op maat als garantie voor duurzame kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. In een veranderende markt biedt Huis en Haard Projecten meerwaarde en sfeer als eindproduct. Of het nu gaat om één haard in een woning of bedrijfsruimte of om 100 kachels of haarden in uw project.

Haard ABC
Huis en Haard Projecten biedt het Haard ABC als leidraad om tot optimaal resultaat te komen. ABC staat daarbij voor Advies, Begeleiding en Conceptrealisatie. 

Advies en Begeleiding vinden op projectbasis plaats door een deskundig adviseur van Huis en Haard Projecten, de Conceptrealisatie brengen wij onder in de Huis en Haard vestiging van uw keuze. Daar kunt u terug vallen op vakkundige montage en nazorg. Ook voor garantie en onderhoud blijft de vestiging van uw keuze aanspreekpunt: dat geeft zekerheid.

Werkwijze  
Huis en Haard denkt mee in wensen, uitdagingen en oplossingen. We verplaatsen ons letterlijk en figuurlijk in uw situatie. Wij komen bij u thuis of op locatie om de situatie te bekijken. Tekeningen worden besproken, plannen worden gesmeed. De gezamenlijke ideeën worden in beeld gebracht om tot een optimaal resultaat te komen. Tussentijds wordt een bezoek aan de showroom van één van de vestigingen gebracht om details te bekijken en bespreken.

Kachels & Haarden