Service

Huis en Haard haarden en kachels is synoniem voor kwaliteit, garantie en service. Ook voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw haard of kachel kunt u dan ook bij ons terecht.

Houtkachels
Voor uw houtkachels (inbouw of vrijstaand) kunt u bij ons terecht voor onderhoud en/of voor onderdelen. Voor het vegen van uw schoorsteen werkt Huis en Haard haarden en kachels samen met hoogwaardige schoorsteenvegers die passen in het kwaliteitsbeeld van ons bedrijf.

Gashaarden
Door vrijwel alle fabrikanten van gaskachels of -haarden wordt aanbevolen het toestel jaarlijks te onderhouden. Hiermee voorkomt u storingen of ongewenste situaties. U kunt dit vergelijken met jaarlijks onderhoud aan uw CV-ketel.

Om maximaal gebruiksplezier te kunnen garanderen bieden wij u een vrijblijvende, jaarlijkse onderhoudsbeurt. Geen verplichting, maar wel de voordelen. Maakt u gebruik van onze jaarlijkse service dan worden uw gastoestellen tegen voordeeltarief (*) onderhouden door opgeleide monteurs, waarbij naast een schoonmaakbeurt ook een veiligheidscontrole standaard is. Ook bij onverwachte storingen verhelpen wij die tegen hetzelfde voordeeltarief zonder daarvoor voorrijkosten te berekenen.

Klik hiernaast op de vestiging van uw keuze en bekijk de voordelen die de Huis en Haard Onderhoud Overeenkomst u biedt.

Kachels & Haarden